Kategoritë e produkteve

Filtro sipas tipit

Filtro sipas certifikimit

Filtro sipas moshës

Filtro sipas cmimit

KAVANOZE

Po shfaqen krejt 27 përfundimet

100% DARDHË

200 L

100% MOLLË

200 L

BOLLGUR ME BANANE

300 L

GJELLE KERRI VEGJETARIANE

350 L

KARROTA DHE PATATE

300 L

KARROTË

200 L

KUSKUS

350 L

MIKS PERIMESH

300 L

MISH PULE

350 L

MISH VICI

350 L

MOLLË DHE BORONICË

300 L

MOLLË DHE DARDHË

300 L

MOLLË DHE FRUTA PYLLI

250 L

MOLLË DHE KUMBULL

300 L

MOLLË DHE PJESHKË

300 L

MOLLË, BANANE DHE KAJSI

300 L

MUSLI BIRCHER* ME FRUTA

250 L

ORIZ ME BROKOLI

300 L

ORIZ ME KUNGULL

300 L

ORIZ ME MIKS PERIMESH

250 L

PATATE ME SPINAQ

300 L

PATATE, BIZELE DHE KUNGULL

300 L

PULË ME KUNGULL

350 L

SPAGETI BOLONJEZE

250 L