100% DARDHË

200 L

PA ËMBËLSUES PA LAKTOZË DHE QUMËSHT PA PËRMBAJTJE VEZE
Demeter EU Certification

Përshkrimi

Për të gjithë kavanozat Holle vlen shënimi i mëposhtëm: pa sheqer/kripë të shtuar, pa proteina qumështi, pa agjent lidhës, pa maja, pa përmbajtje veze, pa laktozë, shumica e kavanozave janë pa gluten dhe po ashtu kanë nivele të ulëta alergjenësh.

Përdorimi

Kavanozat vetëm me fruta, të tilla si pure Molle dhe Dardhe janë me shije të lehtë dhe ideale kur fillon shkëputja nga gjiri. Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e muhalebisë me fruta/ drithëra pas moshës 4 muajshe. Kavanozët janë të përshtatshëm për kohën kur jeni në lëvizje ose kur nuk keni shumë kohë.

Përgatitja

Përzjeheni mirë para përdorimit. Ngroheni të gjithë përmbajtjen e kavanozit ose një pjesë të tij, në një tenxhere me ujë të valë. Fillimisht mund ti jepni foshnjës 2-4 lugë çaji dhe më pas rrisni sasinë deri në një kavanoz.
-Për të rritur acidet yndyrore thelbësore ne rekomandojmë të shtoni 2 lugë çaji me vaj zvordhje. Filloni me disa lugë dhe rrisni sasinë ngadalë në përputhje me nevojat e foshnjës tuaj. Ushqimi i papërdorur mund të mbahet në kavanoz të mbyllur në frigorifer për dy ditë.

Ingredientet

Dardhë * 100%

* nga bujqësia biodinamike