Aromaspray Respiration

2,500 L

Informacion shtesë

Certifikime

Specifika

Përshkrimi

Pastroni rrugët e frymëmarrjes plotësisht me Physalis Respiration falë sinergjisë së 16 vajrave organikë esencialë të zgjedhur me kujdes. Ndihmon për të pastruar ajrin dhe kështu merrni frymë më lirshëm. Për një ndjenjë të menjëhershme rehatie. Sprajt mjedisor pastrues 16 vajra esencialë

Përdorimi

Për të marrë frymë më lirshëm, për disa sekonda, spërkatni në 4 cepat e dhomës. 2 deri në 3 herë në ditë, varësisht nga madhësia e dhomës. Ose 1 ose 2 spërkatje mbi një shami dhe thithni thellë ose vendoseni afër.

Ingredientet

E përbërë nga vajrat esencialë 100% organikë të Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Ravintsara, pishë skoceze, Niaouli, mente fushe , Peppermint, Spearmint, Myrtle, rigon, Star Anise, Juniper Berry, Livando, Rozmarine, Trumza e Kuqe, Trumza e Verdhë .