Bambo Scoop

500 L

Përshkrimi

Lugë bambuje Aksesorët Biotona Matcha & çaj e kthejnë dozën tuaj të përditshme të çajit të shëndetshëm në një ritual argëtues! Bamboo Scoop ose luga e bambusë është përdorur për shekuj me radhë në ceremonitë tradicionale të çajit për të dozuar me saktësi Matchan e vlefshme dhe pluhurat e çajit. Kjo lugë pritet me kujdes nga bambuja dhe lakohet duke përdorur avull të nxehtë.

Përdorimi

Duke përdorur lugën e bambusë , shtoni sasinë ideale të çajit në ujë, në enën ceremoniale të çajit (Tasi Matcha) dhe përzieni çajin me rahësen prej bambuje për një lëng të shkumëzuar. Falë lëvizjes, çaji tretet më së miri në ujë dhe pjesa e shkumëzuar alla ‘kapuçino’ është një shtesë e këndshme.

Shpëlajeni rahësen dhe lëreni të thahet në mbajtësen e gjelbër të paisjes