Bamboo Whisk Holder

1,500 L

Përshkrimi

Mbajtëse mikseri prej qeramike të punuar me dorë Me mbajtësen e punuar me dorë të miserit prej bambuje, kompleti juaj i Matchës është i plotë. Pas çdo përdorimi, mund ta lani rrahësen prej bambuje me pak ujë dhe ta lini të thahet në këtë mbajtëse porcelani. Në këtë mënyrë ajo gjithmonë do të ruajë formën e saj origjinale.

Përdorimi

Duke përdorur lugën e bambusë , shtoni sasinë ideale të çajit në ujë, në enën ceremoniale të çajit (Tasi Matcha) dhe përzieni çajin me rahësen prej bambuje për një lëng të shkumëzuar. Falë lëvizjes, çaji tretet më së miri në ujë dhe pjesa e shkumëzuar alla ‘kapuçino’ është një shtesë e këndshme.

Shpëlajeni rahësen dhe lëreni të thahet në mbajtësen e gjelbër të paisjes