Bamboo Whisk

2,000 L

Përshkrimi

Mikser bambuje Aksesorët Biotona Matcha & çaj e kthejnë dozën tuaj të përditshme të çajit të shëndetshëm në një ritual argëtues! Rrahësja origjinale prej bambuje përdoret për të përgatitur pluhur çaji dhe Matcha në një mënyrë ceremoniale. Me këtë lëvizje mund të tundni çajin lehtë dhe të përftoni një pije tipike të pasur dhe me shkumë. 100 fijet e imëta që janë të dredhura në fund sigurojnë efekt maksimal.

Përdorimi

Duke përdorur lugën e bambusë , shtoni sasinë ideale të çajit në ujë, në enën ceremoniale të çajit (Tasi Matcha) dhe përzieni çajin me rahësen prej bambuje për një lëng të shkumëzuar. Falë lëvizjes, çaji tretet më së miri në ujë dhe pjesa e shkumëzuar alla ‘kapuçino’ është një shtesë e këndshme.

Shpëlajeni rahësen dhe lëreni të thahet në mbajtësen e gjelbër të paisjes