BIBERON ME GRYKE TE GJERE PP 150ML

1,400 L

Përshkrimi

Përdorim I lehtë për të gjithë mamatë dhe baballarët falë formës së tij ergonomike Koka e biberonit është e butë, fleksibël, elastike dhe vjen duke u zgjeruar në pjesën fundore për një rehati maksimale gjatë thithjes, ka gjithashtu gjenerim të mirë të presionit Të gjitha kokat kanë një valvul që zvogëlon rrezikun e dhimbjeve të barkut Katër koka të volitshme me qafë të gjerë dhe me shpejtësi të ndryshme rrjedhje Matje e lehtë, falë shkallës së qartë dhe të lexueshme të matjes Grykë e gjërë për mbushje dhe pastrim të lehtë Kapaku mbrojtës parandalon ndotjen nga bakteret Material që nuk thyhet, i lehtë, pa aromë Këto shishe janë të sigurta për tu larë në lavapjatë / për tu vluar, të thjeshta për t’u sterilizuar Dizenjot përmbushin rregullat që kërkohen për produktet e foshnjave –printim që nuk dëmton shëndetin

Materiali

Shishja, kapaku mbrojtës, unaza e lëvizshme, gypi: polipropilen, koka e biberonit: silikon

Kualiteti

Çuçet cilësorë bibi® prodhohen në Zvicër
100% pa toksina të tilla si BPA, ftalat, PVÇ. Përputhen me standardin EN 1400: 2013