BIBERON QELQI ME GRYKE TE NGUSHTE 240 ML MAMA/PAPA

1,350 L

Informacion shtesë

Tipi

Mosha

Përshkrimi

Mbërthimi unik dhe forma e shishes sigurojnë një mbajtje të sigurt, të rehatshme gjatë ushqyerjes Mbushja e shisheve thjeshtohet falë një gypi të integruar Mund të përdoret me pompat më të njohura të gjirit Sistem matjeje i qartë dhe i lexueshëm, dhe një sistem tjetër shtesë i integruar brenda kapakut mbrojtës, në mënyrë që të kontrolloni lehtësisht sasinë që ka pirë fëmija juaj Koka e biberonit është e butë, elastike,dhe ka formë natyrale Soft Senso Pearls® suportojnë refleksin natyral të thithjes 4 madhësi të ndryshme kokash për biberonin, për secilën fazë të të ushqyerit Të gjitha kokat përshtaten me biberonin bibi® HAPPINESS Këto shishe për fëmijë janë të pathyeshme, të lehta, pa aromë Këto shishe për fëmijë janë të sigurta për tu larë në lavapjatë / për tu vluar, të thjeshta për t’u sterilizuar

Materiali

Shishja – xham
Koka e biberonit – silikon
Unaza e lëvizshme-polipropilen
Kapaku mbrojtës – polipropilen

Kualiteti

100% pa toksina të tilla si BPA, ftalat. Përputhen me standardin EN 14350. Ndiqni udhëzimet për përdorim.