Biotona Barley Grass Raw 200gr

2,500 L

Informacion shtesë

Certifikime

,

Origjina

Specifika

EU Certification

Përshkrimi

100% pluhur i papërpunuar - 200 g Biotona Bio Wheat Grass Juice Powder Raw rrjedh nga kërcellët e rinj të grurit, të cilat korren pak para se të fillojë formimi i kokrrave. Ky është momenti kur fitonutrientët e pranishëm në kërcell janë në nivelin e tyre më të lartë. Pluhuri prodhohet duke përdorur procesin EverRAW, i cili garanton freski dhe cilësi. Lëngu i nxjerrë thahet në vetëm dy minuta në një temperaturë konstante afërsisht ekuivalente me temperaturën e trupit. I gjithë procesi nga vjelja në pluhur përfundon në vetëm dy orë, duke siguruar që të ruhen të gjitha vitaminat, mineralet dhe enzimat në barin e grurit. Ngjyra e gjelbër e ndezur e pluhurit tregon se ai përmban sasi të mëdha të klorofilit natyror, formës bimore të hemoglobinës!

Përdorimi

Shtoni Biotona Bio Barley Grass Powder Raw në smoothi të kombinuar me fruta (lëngje) ose superushqime të tjera si qumësht, kos ose ujë. Në këtë mënyrë ju mund të shtoni një përbërës të shëndetshëm në të gjitha gjellët tuaja – shpejt dhe lehtë • Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, mbrojeni nga drita.

Ingredientet

Vlera e energjisë 1401 kJ – 331 kcal
Yndyrë 4,2 g
nga të cilat te ngopura 0,8 g
Karbohidratet 45 g
prej të cilave sheqerna 22 g
Fibrat <0,5 Proteina 28 g Kripë 4,1 g Lëngu i barit të të elbit * (Hordeum vulgare) (100%) nga SH.B.A. * kulturë organike