Biotona Cacao Nibs 300gr

1,600 L

Informacion shtesë

Certifikime

, ,

Origjina

Specifika

EU Certification

Përshkrimi

100% e papërpunuar - 200 g Pudra Bio e kakaos Biotona vjen nga kokrat e kakaos Theobroma, një pemë që rritet në tokë pjellore në pyjet e Amerikës së Jugut. Fillimisht, kakao është përdorur nga Aztekët dhe Majanët për rituale shpirtërore, por në Evropë u prezantua nga Spanjollët. Për pluhurin e kakaos Biotona përdoret kakao 100% organike Trinitario nga Republika Dominikane. Pluhuri nxirret nga kokrat e thartuara dhe të thara nga dielli përmes një procesi tradicional me shtypje të ftohtë. Rezultati është një pluhur kakao 100% i pastër dhe i papërpunuar, i pandryshuar, i pa ëmbëlsuar që ruan të gjitha vlerat ushqyese natyrale! Një produkt i pastër në çdo kuptim të fjalës.

Përdorimi

Përdorni Biotona Bio Cacao Nibs Raw me mëngjesin tuaj së bashku me superushqime të tjera në një musli, spërkatini ato mbi buding, kos, sallatë ose shijoni vetëm ato si një meze të lehtë, si me shije intensive dhe krokante. • Ruajeni në vënd të freskët, të thatë dhe të errët.

Ingredientet

Vlera energjetike 2310 kJ – 559 kcal
Yndyrna 47 g
prej të cilave acide yndyrore të ngopura 30 g
Karbohidratet 11 g
prej të cilave sheqerna 0,6 g
Fibra dietike 22 g
Proteina 14 g
kripë 0,03 g
Nibs kakao * (Theobroma cacao) (100%). * kultivim organik