Biotona Cacao Raw 200gr

1,100 L

Informacion shtesë

Certifikime

, ,

Origjina

Specifika

EU Certification

Përshkrimi

100% e papërpunuar - 200 g Pudra Bio e kakaos Biotona vjen nga kokrat e kakaos Theobroma, një pemë që rritet në tokë pjellore në pyjet e Amerikës së Jugut. Fillimisht, kakao është përdorur nga Aztekët dhe Majanët për rituale shpirtërore, por në Evropë u prezantua nga Spanjollët. Për pluhurin e kakaos Biotona përdoret kakao 100% organike Trinitario nga Republika Dominikane. Pluhuri nxirret nga kokrat e thartuara dhe të thara nga dielli përmes një procesi tradicional me shtypje të ftohtë. Rezultati është një pluhur kakao 100% i pastër dhe i papërpunuar, i pandryshuar, i pa ëmbëlsuar që ruan të gjitha vlerat ushqyese natyrale! Një produkt i pastër në çdo kuptim të fjalës.

Përdorimi

Përzieni Biotona Bio Powder Powder Raw me qumësht, të ëmbëlsuar me Biotona SuperSweet ose një tjetër ëmbëltues. Shtojeni në smoothie ose në kombinim me fruta (lëngje) ose superushqime të tjera, qumësht , kos ose ujë ose si përbërës në të gjitha llojet e pjatave ose pastave • Ruani në një vend të freskët, të thatë dhe të errët.

Ingredientet

Vlera energjetike 1390 kJ – 332 kcal
Yndyrna 7.1 g
prej të cilave acide yndyrore të ngopura 4.4 g
Karbohidratet 28 g
prej të cilave sheqerna 0,7 g
Fibra dietike 24 g
Proteina 27 g
kripë <0,01 g Pluhur kakao * (Theobroma kakao) (100%). * kultivimi organik