Biotona Camu Camu + Acerola 200gr

4,300 L

Përshkrimi

100% pluhur i papërpunuar - 200 g Biotona Bio Camu camu + Acerola Raë është një përzierje 100% e acerolës organike dhe pluhurit camu camu. Acerola, ose qershia e indisë perëndimore është jashtëzakonisht e popullore për shkak të sasisë së vitaminës C dhe fitonutrientëve të tjerë që përmban. Camu camu është një frut i verdhë në të kuqërremtë që rritet në pemë të dendura, deri në 5 metra të larta, të cilat ndodhen përgjatë brigjeve moçalore të lumit Amazon në Amerikën e Jugut. Kërkimet kanë demonstruar se camu camu mund të përmbajë deri në 2% të vitaminës C, në varësi të nivelit të pjekurisë. Biotona Camu camu + Acerola është bërë nga 100% acerola organike nga Brazili dhe camu camu nga Peruja. Menjëherë pas mbledhjes dhe përzgjedhjes, ato përpunohen në pluhur duke përdorur një teknikë të tharjes me ngrirje, në mënyrë që shija, ngjyra dhe aroma të ngjajë me manaferrat e freskëta. Ky proces tharje siguron që lëndët ushqyese dhe fitonutrientët e pranishëm të ruhen në mënyrë optimale.

Përdorimi

Shtoni Biotona Bio Camu camu + Acerola Raw në smoothi të kombinuar me fruta (lëngje) ose superushqime të tjera si qumësht, kos ose ujë. Në këtë mënyrë ju mund të shtoni një përbërës të shëndetshëm në të gjitha gjellët tuaja – shpejt dhe lehtë • Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, mbrojeni nga drita.

Ingredientet

Vlera e energjisë 1330 kJ – 315 kcal
Yndyrë 2,4 g
nga të cilat te ngopura 0,8 g
Karbohidratet 57 g
prej të cilave sheqerna 16 g
Fibrat 17 g
Proteina 7,6
Kripë 0,03 g
Pluhur camu camu * (Myrciaria dubia) (75%) nga Peruja, pluhur acerola * (Malpighia glabra) (25%) nga Brazili. * kulturë organike