Biotona Supergreens Raw 200gr

3,500 L

Informacion shtesë

Certifikime

, ,

Origjina

Specifika

EU Certification

Përshkrimi

100% pluhur i papërpunuar - 200 g Lëngu i bimës të elbit • lëngu i bimës të grurit • lëngu i bimës të tërshërës • moringa • lëngu krasasangras KAMUT® • Matcha • lëng jonxhe • lakër jeshile • spinaq • brokoli • klorela • spirulina • algat e detit • algat e detit • fukusi • lakra e ujit Biotona Bio Supergreens Raw është një përzierje superiore e superushqimeve më të mira biologjike dhe jeshile të papërpunuara! Përzierja përbëhet nga burime ushqimore jeshile 100%të pastra, secila me gamën e vet të fitonutrientëve dhe substancave të tjera ushqyese të pranishme natyrralisht. Biotona Supergreens përmban pluhurin e lëngjeve të bëra nga bima e grurit, tërshërës, lucerne, lëngu i bimës kamut® khorasan dhe bima e elbit. Përveç kësaj, përzierja përmban klorela dhe spirulinë, dy super-alga që janë gjithashtu një burim ideal dhe i plotë i ushqimi, falë përbërjes së tyre të lartë ushqyese, të pasura me proteina. Përbërësit e tjerë përfshijnë pluhurin e tharë nga ngrirja e brokolit, lakrës jeshile dhe spinaqit, të cilat janë të mbushura me elemente ushqyese të vlefshme dhe alga deti nga Skocia (fukusi Seagreens® dhe fukusi me nyje), secila me një profil ushqyes të gjerë dhe unik. Biotona Supergreens është kompletuar me Matcha të pastër (çaj jeshil nga Japonia), lakra, të kultivuara në ujë të pastër burimi dhe gjethet e Moringa oleifera, e cila me të drejtë është quajtur "pema çudibërëse".

Përdorimi

Shtoni Biotona Bio Supergreens Raw në smoothi të kombinuar me fruta (lëngje) ose superushqime të tjera si qumësht, kos ose ujë. Në këtë mënyrë ju mund të shtoni një përbërës të shëndetshëm në të gjitha gjellët tuaja – shpejt dhe lehtë • Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, mbrojeni nga drita.

Ingredientet

Vlera e energjisë 1347 kJ – 319 kcal
Yndyrë 5,0 g
prej të cilave te ngopura 1,2 g
Karbohidratet 31 g
prej të cilave sheqerna 13 g
Fibrat 9,0 g
Proteina 33 g
Kripë 2,0 g
Pluhur (100%) nga lëngu i barit të elbit *, lëngu i barit të grurit *, lëngu i barit të tërshërës *, moringa *, lëng bari KAMUT® khorasan *, Matcha *, lëng bari jonxhe *, lakër jeshile *, spinaq *, brokoli *, klorela * , spirulina *, mbështjellëset me nyje Seagreens,, mbështjellja e fshikëzës Seagreens®, lakra e ujit *. * kultura organike ** (Hordeum vulgare, Triticum aestivum, Avena sativa, Moringa oleifera, Triticum turgidum, Camellia sinensis, Medicago sativa, Brassica oleracea acephala, Spinacia oleracea, Brassica oleracea botrytis cymosa, Chloreosus, Chloreosus olesia , Nasturtium officinale)