CUCE DENTALE 6-16 M GLOW IN THE DARK

700 L

Përshkrimi

E lehtë dhe e ekuilibruar në mënyrë perfekte - pranohet lehtësisht nga foshnja E butë, e lëmuar dhe ultra-fleksibël - për komoditet të jashtëzakonshëm të thithjes dhe siguri maksimale Soft Senso Pearls® janë ideale për lëkurën delikate të foshnjës dhe ofrojnë komoditet dhe rehati Vrimat e ajrosjes sigurojnë qarkullim optimal të ajrit Mbajtësja e ErgoÇomfort – përshtatet në mënyrë perfekte me fytyrën e çdo fëmije Çuçet me kualitet - bibi®- prodhohen në Zviçër Koka e çuçes promovon zhvillim të shëndetshëm të nofullës dhe qiellzës Të gjitha çuçet kanë valvul – çuçja është e butë dhe elastike Mbajtësja është prej polipropileni, koka e çuçes është prej silikoni transparent Me kapak mbrojtës higjienik, praktik dhë të ripërdorshëm

Materiali

Mbrojtësja: polipropilen (PP),mbajtësja: polipropilen (PP), unaza: polipropilen (PP), koka e biberonit: silikon

Kualiteti

Çuçet cilësorë bibi® prodhohen në Zvicër
100% pa toksina të tilla si BPA, ftalat, PVÇ. Përputhen me standardin EN 1400: 2013