CUCE NATURALE 0-6 M MAMA/PAPA

700 L

Përshkrimi

Çuçja simetrike natyrale për të porsalindur - ka formë dhe madhësi të zhvilluar posaçërisht për të sapolindurit. Forma optimale inkurajon rritjen natyrale të nofullës dhe qiellzës. Koka e çuçes ka formën perfekte për tu pranuar lehtësisht nga foshnja Shumë e vogël, e butë dhe super elastike - për rehati të jashtëzakonshme gjatë thithjes dhe siguri maksimale Të gjitha çuçet kanë valvul - kështu ato qëndrojnë të buta dhe elastike Mbajtësja e vogël simetrike ErgoÇomfort – përshtatet maksimalisht për të vegjlit Simboli i vogël i gdhendur në pjesën e brendshme të kokës së çuçes e bën të lehtë pwr tu riblerë Soft Senso Pearls® janë ideale për lëkurën delikate të foshnjës dhe ofrojnë komoditet dhe rehati Vrimat e mëdha të ajrosjes sigurojnë qarkullim optimal të ajrit dhe e bëjnë çuçen akoma më të lehtë Super e lehtë dhe e balançuar në mënyrë perfekte Pa unazë –kjo e bën atë edhe më të rehatshme Çuçet me kualitet - bibi®- prodhohen në Zviçër Mbajtësja është prej polipropileni, koka e çuçes është prej silikoni transparent Me kapak mbrojtës higjienik praktik dhë të ripërdorshëm

Materiali

Mbrojtësja: polipropileni (PP),mbajtësja: polipropileni (PP), unaza: polipropileni (PP), koka e biberonit: silikoni

Kualiteti

Çuçet cilësorë bibi® prodhohen në Zvicër
100% pa toksina të tilla si BPA, ftalat, PVÇ. Përputhen me standardin EN 1400: 2013