KOKE BIBERONI ME GRYKE TE NGUSHTE L

850 L

Informacion shtesë

Tipi

Mosha

Përshkrimi

Koka e biberonit është e butë, fleksible, dhe ka formë natyrale me pjesën tjetër të buzëve Soft Senso Pearls® suportojnë refleksin natyral të thithjes Koka e biberonit ështe transparente, prej silikoni të cilësisë së lartë Për të porsalindurit (0+ m = 1 pikë) / 2 + m = 2 pika / 4 + m = 3 pika / 6 + m = 4 pika Të gjitha kokat përshtaten me të njëjtën shishe bibi® HAPPINESS

Materiali

Koka e biberonit: silikon

Kualiteti

100% pa toksina të tilla si BPA, ftalat. Përputhen me standardin EN 14350. Ndiqni udhëzimet për përdorim.