PH PureSil 500 ml

3,000 L

Informacion shtesë

Origjina

Specifika

Përshkrimi

Physalis Puresil® - Përgatitje bimore Hithra, bishti i kalit: Ndihmojnë nyjet, flokët dhe thonjtë * Vetitë shëndetësore të produktit janë në pritje për tu miratuar nga Komisioni Evropian.

Përdorimi

> 50 vjet: 45 ml në ditë për 5 ditë, pastaj 15 ml në ditë për 3 muaj, të përsëritet nëse është e nevojshme.
Shmangni kontaktin me qelqin.
Të ruhet në vënd të freskët (maks. 25 ° C), të thatë dhe në errësirë.

Ingredientet

ujë, silicë, silikon (nga hithra perveluese (Urtica dioica)), bishti i kalit (Equisetum arvense), aroma, stabilizuesi: acid fosforik.