Growing up

with nature's best.
Shop Now

Fill your life

with happiness.
Shop Now

High quality

effective.
Shop Now

How to order

Step 1

Ne sjellim produktet me cilesore, bio dhe organike.

Step 2

Certfikime Bio, CO2, Demeter, etj vetem prane ambjenteve tona.

Step 3

Gezo shendet, plot nutriente dhe minerale thelbesore per jeten.

Why to choose us
1

Organic and non-GMO

USDA-certified organic foods are grown and processed according to strict federal guidelines that cover everything from soil quality and pest control to animal raising practices.

2

Award wining quality

Competition is fierce among consumer brands, with thousands of new products introduced to the market each year.

3

Best dairy products

The healthiest dairy products come from cows that are grass-fed and/or raised on pasture. Their milk has a much better nutrient profile, including more beneficial fatty acids and fat-soluble vitamins — particularly K2.

Healthy and nutritious

Healthy eating helps us to maintain a healthy weight and reduces our risk of type 2 diabetes, high blood pressure, high cholesterol and the risk of developing cardiovascular disease and some cancers.

4

500 acres of pasture

There were 5 million certified organic acres of farmland in 2016, representing less than 1% of the 911 million acres of total farmland nationwide.

5

Delivery to your door

Add your adress,name,cellphone number and the delivry guy will be at your door in hurry.

6

Shop Online Now!

In our online store, you can order the products . You can choose free delivery or you can pickup your basket directly from our stores. Each month we have different promotions that you can choose from.

Browse Products

Visit Our Stores!

If you are interested in what we have to offer you can visit our store, located in KOMUNA E PARISIT TIRANE. You can try any of the products that we sell, just visit our store. We also provide a subscription box, which can be picked up from our store.

Locate Stores

Blogu ynë

4 mitet kryesore për dhëmbët e qumështit, të shkatërruara
17 Sht

4 mitet kryesore për dhëmbët e qumështit, të...

Ashtu si shumë tema të tjera të prindërve, nënat dhe baballarët marrin shumë këshilla kontradiktore në lidhje me dhëmbët dhe kujdesin e dhëmbëve të foshnjës së tyre, kështu që është...
Read more
5 gjëra që bëni ndryshe me foshnjën tuaj të dytë
17 Sht

5 gjëra që bëni ndryshe me foshnjën tuaj...

Të kesh një fëmijë dhe të bëhesh nënë, të ndryshon jetën dhe asnjë lexim, këshillë apo kujdestarinë e fëmijëve nuk mund të të përgatisë kurrë për atë realitet - pa...
Read more
Pse fëmija im dëshiron të ushqehet gjithë natën?
17 Sht

Pse fëmija im dëshiron të ushqehet gjithë natën?

Kështu që shpesh dëgjoj nënat të thonë: "Foshnja ime dëshiron të ushqejë me gji gjithë mbrëmjen - jam i shqetësuar për furnizimin tim me qumësht." Eshtë e zakonshme për foshnjat...
Read more

Produkte te çertifikuara

Ofrojme nje game te gjere me produkte te certifikuara.

Suport i dedikuar nga ekipi yne

Ne jemi prane jush me sugjerimet tona.

Transport i sigurt & falas

Per porosi me vlere mbi 300 leke ne Shqiperi.
× WhatsApp